Екипът на Международния  младежки център в Стара Загора има присъден

...
Екипът на Международния  младежки център в Стара Загора има присъден
Коментари Харесай

Международният младежки център в Стара Загора отново със Знак за качество на Съвета на Европа

Екипът на Международния  юношески център в Стара Загора има присъден Знак за качество на Съвета на Европа за идващите пет години.

ММЦ е собственик на влиятелното отличие за следващ път и бе първият негов притежател в България. Още през 2017 година, експертна комисия от съдебна експертиза направи сложна оценка на качеството на центъра, през 2019 година знакът бе препотвърден  за период от 3 години, а тази година ММЦ – Стара Загора за трети следващ път отбрани купата.

Само преди дни, екипът на центъра бе част от Годишна среща на Национална мрежа на младежките центрове, настояща като механизъм за дейно съдействие, продан на познания, умения, опит и положителни практики за повишение качеството на младежката работа в България. По време на форума бяха дефинирани стратегическите цели на младежките центрове за идната година, даде детайлности по тематиката ръководителят на ММЦ – Стара Загора доктор Весела Марева.

В Стара Загора за юношески продан идва екип на ММЦ – Перник, който ще бъде част от Шампионата по представяне, проведен от старозагорските им сътрудници. Финалният кръг ще се състои в събота – 10 декември, от 9.30 часа, в Регионалната библиотека „ Захарий Княжески “. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР